"Antwerp had tegen Anderlecht en Club Brugge vier op zes verdiend"

'Antwerp had tegen Anderlecht en Club Brugge vier op zes verdiend'

18 augustus om 16:08

Royal Antwerp FC heeft zondag zijn tweede topper van het seizoen verloren. Nadat het eerder met 1-2 van RSC Anderlecht verloor ging het nu met 0-1 onderuit tegen Club Brugge. Volgens Vincent Janssen had The Great Old meer verdiend.

"Het was hier zeker goed. We hadden allebei wat kansjes. Ik denk dat wij zelfs de betere kansen hadden, maar dat moet ik nog eens terug bekijken. Misschien ben ik immers niet objectief, maar we hadden hier niet moeten verliezen", aldus Janssen na de match tegen Club Brugge bij DAZN.

Janssen kreeg één kans in het Jan Breydelstadion, maar kon die niet benutten. "Een echte grote kans heb ik niet gehad, ik was meer een kapstok voor het team", stelde de spits van Royal Antwerp FC.

Antwerp kwam degelijk voor de dag, maar verloor net zoals tegen Anderlecht. "We hadden minimaal twee op zes moeten hebben en hadden eigenlijk één van de twee moeten winnen. Dit zijn de matchen waar het omgaat. We hadden eigenlijk zelfs vier op zes verdiend."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.