Alexandersson voor KV Kortrijk - Standard

KV Kortrijk wil eerherstel tegen Standard na blamage tegen Dender: "Gewaarschuwd en gewapend"

18 augustus om 14:00

Zondagavond krijgt KV Kortrijk Standard over de vloer. De troepen van coach Freyr Alexandersson willen de rug rechten na de eerdere blamage tegen FCV Dender EH, toen de Kerels met 4-1 onderuit gingen. 

Alexandersson kwam tijdens de persconferentie vooraf nog even terug op de wedstrijd tegen Dender. "De slechtste match sinds ik hier ben", citeert Sporza de KVK-coach. Vandaag hoopt hij op eerherstel tegen Standard. 

"Ik was tevreden met de reactie van de spelers op training deze week", ging Alexandersson verder. Volgens hem is zijn ploeg klaar om een resultaat te pakken tegen Standard en is er aan inzet geen gebrek. "Ze zijn hongerig om weer op het veld te staan."

De IJslander verwacht zich alvast aan een erg stugge match. "Het wordt een gesloten wedstrijd met veel intensiteit. Wie de beste mindset heeft, zal winnen. We zijn gewaarschuwd en gewapend", klonkt het verder. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.