'Bij RSC Anderlecht staan Yari Verschaeren en Luis Vázquez in de etalage'

'Bij Anderlecht staan Verschaeren en Vázquez in de etalage'

17 augustus om 08:50
Laatste update: 17 augustus om 09:00

RSC Anderlecht is van plan om zich flink te versterken. Om te kunnen investeren in nieuwe spelers, mogen Yari Verschaeren en Luis Vázquez vertrekken. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Na de nodige verdedigende versterkingen met Mathias Jørgensen, Thomas Foket en Jan-Carlo Simic, is Fredberg op zoek naar snelheid en creativiteit. Door Vázquez en Verschaeren te verkopen, kan Anderlecht het budget krijgen dat daarvoor nodig is.

Verschaeren heeft het prima naar zijn zin bij Anderlecht. De aanvallende middenvelder, die zijn marktwaarde zag halveren van 16 miljoen naar 8,5 miljoen euro in een periode van vijf jaar, mag evengoed bij een goed bod vertrekken van paars-wit.

Vázquez, die Kasper Dolberg niet van de troon heeft kunnen stoten als vaste spits, mag eveneens vertrekken. Paars-wit twijfelt of de Argentijn voldoende stappen in zijn ontwikkeling kan maken om een onmisbare kracht te worden binnen de selectie.

Anderlecht staat zaterdag tegenover KV Mechelen. De kersverse aanwinst Mathias Jørgensen, ook wel 'Zanka' genoemd, start in de basis.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.