Vrancken met update over Torunarigha bij KAA Gent

Vrancken met update over Torunarigha bij Gent: “Zeker en vast een luxe”

15 augustus om 16:46

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KAA Gent, geeft een update over Jordan Torunarigha bij de Buffalo’s. De 27-jarige centrale verdediger wordt al langere tijd gelinkt aan een transfer en wordt nu toch weer opgenomen binnen de selectie van Vrancken.

Torunarigha wordt onder meer gelinkt aan een transfer naar de Premier League, de Serie A en de Bundesliga. Vrancken geeft aan dat Torunarigha er gewoon weer bij is bij Gent voor de derde voorronde van de Conference League tegen Silkeborg.

Vrancken geeft aan dat de verdediger van Gent erbij is tegen Silkeborg. “Jordan is erbij. Ik heb ook met hem een heel goed gesprek gehad. Dat ging niet over de voorbije wedstrijden. Hij heeft een hele moeilijke periode gehad. Hij zegt dat zelf ook. Het hier zijn en toch niet hier zijn kon hij heel moeilijk plaatsen. Om dan dingen te forceren in de voorbereiding was niet goed voor hem, gaf hij aan”, deelt Vrancken via de persconferentie van Gent.

“Hij wilde eigenlijk de transfer situatie helemaal langs zich neerleggen en zich focussen. Hij heeft gezegd dat hij terug deel wil uitmaken van ons team en ons wil helpen. Als hij er zo instaat dan moeten we zeker en vast plaatsmaken voor zijn kwaliteiten. Dan gaat hij niet starten, dat zou helemaal absurd zijn. Maar hem hebben als optie is zeker en vast een luxe”, besluit de oefenmeester van Gent.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.