Vrancken over transferperikelen bij KAA Gent

Vrancken over transferperikelen bij Gent: “Zij hebben zich geëxcuseerd”

15 augustus om 15:32

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KAA Gent, vertelt over de transferperikelen bij de Buffalo’s. Gent staat donderdagavond in de Planet Group Arena tegenover Silkborg voor de returnmatch van de derde voorronde van de Conference League.

Vrancken wordt gevraagd of de transferperikelen van sommige spelers van Gent afstraalt op de vorm van de rest van het team. Afstralen niet, maar je hebt er maar een paar nodig die er met hun hoofd niet bijzitten. Je bent een team natuurlijk, je hebt iedereen nodig op dit moment. Zeker heeft dat een impact, zeker en vast. Dat is ook bevestigd geweest”, deelt Vrancken via de persconferentie van Gent.

Vrancken geeft aan dat Gent deze transferperikelen onder ogen is gekomen. “Nadat we de dingen benoemd hebben hier, hebben we twee gesprekken met spelers individueel gehad. Ik ga de namen niet noemen, zij hebben aangegeven dat het beter moet, uit het hoofd moet en dat ze er alles aan gaan doen”, aldus Vrancken.

“Zij hebben zich geëxcuseerd om niet top te zijn op deze momenten. Dat zijn woorden, daar begint het wel bij. Het zelf zien, het zelf beseffen enz elf erkennen. Als we nu de volgende wedstrijden starten en kunnen laten zien dat we ons erover hebben gezet, dan staan we een stap verder”, besluit Vrancken.