Courtois over transfer Mbappé naar Real Madrid

Courtois over Mbappé: “Leuker om met Kylian te spelen dan tegen hem te spelen”

15 augustus om 11:59

Real Madrid vierde woensdag haar zesde Europese Supercup-overwinning na een 2-0 overwinning tegen Atalanta. Thibaut Courtois was opnieuw een sleutelspeler tijdens de wedstrijd en hielp zijn team aan de overwinning. Hij reageerde na de wedstrijd.

Het is ondertussen zijn twaalfde trofee sinds hij in de zomer van 2018 bij de club kwam. “Het is leuk om weer een prijs te winnen,” zei Courtois, geciteerd door RTBF. Hij benadrukte dat het een lastige wedstrijd was tegen een team als Atlanta. “Een beetje speciaal voetbal en veel één-op-één situaties”, klinkt het over de tegenstander.

Courtois sprak ook over de ambities van Real Madrid voor het nieuwe seizoen. “We hebben een heel goed team,” legde hij uit. “Met de nieuwkomers moeten we elkaar nog een beetje leren kennen, maar als we hard werken, komt alles goed.” 

Een van die nieuwkomers is Kylian Mbappé, die direct indruk maakte op Courtois. “Het is in ieder geval veel leuker om Kylian in het team te hebben dan om tegen hem te spelen,” lachte Courtois. “Hij is een aardige, normale jongen, hij is helemaal niet als een ster aangekomen.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.