Miron Muslic blikt reageert op afwezigheid Hannes Van der Bruggen

Van der Bruggen (Cercle) is er niet bij tegen Molde: "Een zwaar gemis voor ons"

14 augustus om 22:08

Cercle Brugge staat donderdag in de Europa League voor een helse opgave om de 3-0 nederlaag van vorige week bij Molde FK goed te maken. Miron Muslic gaf woensdag een persconferentie en meldde dat Hannes Van der Bruggen is er sowieso niet bij is.

Van der Bruggen heeft problemen met zijn hamstrings en de wedstrijd tegen Molde komt voor hem te vroeg. Mogelijk geraakt hij wel fit voor de match van zondag bij OH Leuven. Hij is moeilijk te vervangen pion, gaf ook Muslic toe.  "Hannes is zowel op als naast het veld onze leider en de man met de meeste ervaring, ook Europees. Dit is een zwaar gemis voor ons."

Na de verliespartijen tegen KV Kortrijk en Molde was de stemming flink in mineur bij Cercle, maar door de zege op Beerschot van het voorbije weekend ziet het er weer iets zonniger uit voor Groen-Zwart. "De goede wil en intensiteit waren weer aanwezig", zei Muslic tevreden.

Muslic ziet zijn ploeg dan ook niet kansloos om toch Molde nog te uit te schakelen. "We haalden ons niveau niet, maar nu spelen we niet op kunstgras maar voor ons publiek in ons stadion en dat kan iets teweeg brengen", ziet de coach de wedstrijd met enig vertrouwen tegemoet.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.