Zulte Waregem stelt nieuw shirt voor: 'Dressed in passion'

14 augustus om 20:14

Zulte Waregem voetbalt dit seizoen opnieuw in de Challenger Pro League. Dat zal het doen met een nieuwe uitrusting. 'Dressed in passion', klinkt het bij Essevee.

'Voetbal is emotie. Voetbal is passie. Een hartstocht die verder rijkt dan de gekalkeerde lijnen op de groene grasmat. Een passie die het best wordt geïllustreerd door de fans die elke week opnieuw hun onvoorwaardelijke liefde voor de rood-groene kleuren verspreiden', stelt Zulte Waregem. 

Het thuisshirt is er opnieuw eentje met een donkerrode basis. 'De kleur van passie en trots. Dit seizoen omarmen we de kracht van onze supporters in stijl en herken je als patroon verschillende supportersteksten die bij wedstrijden van de tribunes rollen. Het unieke patroon, verweven met de teksten van onze fanatieke supporters, focust op de details en de identiteit van Essevee. De groen geaccentueerde woorden nemen spelers en fans mee naar de waarden en normen van Essevee'

Ook over de afwerking had Zulte Waregem wat te vertellen. 'Het strakke design krijgt ook een retro touch dankzij een trendy kraag en de witte knoop. Het is de ideale combinatie van comfort en stijl samengebracht in een voetbalshirt. Dit is meer dan een tenue – dit is de ziel van Essevee, een uitdrukking van onze gezamenlijke strijdlust en ambitie.' 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.