Live-discussie: Real Madrid met Courtois tegen Atalanta met CDK in de Supercup

Live-discussie: Mbappé scoort bij zijn debuut voor Real (gesloten)

14 augustus om 22:31
Laatste update: 14 augustus om 22:31

Woensdagavond is het zover! Dan strijden Champions League-winnaar Real Madrid en Europa League-winnaar Atalanta Bergamo tegen elkaar in de Supercup. Tijdens de wedstrijd in Warschau, die om 21:00 uur start, gaan we ook Rode Duivels in actie zien.

Real Madrid kende onder succestrainer Carlo Ancelotti wederom een geweldig seizoen. De Koninklijke pakte de La Liga-titel en werd, als kers op de taart, ook nog eens winnaar van de Champions League. Rode Duivel Thibaut Courtois begint in de basis en natuurlijk zijn alle ogen gericht op de Franse spits Kylian Mbappé. Weet de nieuwe aanvaller van Real Madrid het verschil te maken tegen Atalanta?

Atalanta Bergamo wist de Europa League te veroveren en versloeg onderweg onder andere Liverpool en de Duitse kampioen Bayer Leverkusen in de finale. Real Madrid moet deze tegenstander dus zeker niet onderschatten. Rode Duivel Charles De Ketelaere zal hoogstwaarschijnlijk in de basis starten bij de Italianen.

Daarnaast beschikt Atalanta nog altijd over de door Juventus begeerde middenvelder Teun Koopmeiners als wapen op het middenveld, hoewel het de vraag is of Atalanta hem gaat inzetten. Kan trainer Gian Piero Gasperini Real Madrid-coach Ancelotti schaakmat zetten?

Opstelling Atalanta Bergamo: .