Philippe Clement over arbiter: "Hij helpt onze droom om zeep"

Clement over arbiter: "Slechtste beslissing die ik zag in 30 jaar voetbal"

14 augustus om 08:25

Glasgow Rangers kan de Champions League vergeten. De Schotten, die onder leiding staan van trainer Philippe Clement, verloren van Dynamo Kiev (0-2). Clement verwijt de arbiter het één en ander na het veloren duel.

De 51e minuut was cruciaal; toen pakte Jefté aan de zijde van Rangers een rode kaart. "Ik heb de beelden teruggezien. Dit is geen fout. Jefté springt gewoon hoger", vertelde Clement.

Volgens Clement was dit moment doorslaggevend en betreurt hij de beslissing van de arbiter. "Maar dit is wel een heel beslissend moment en het heeft uiteindelijk de droom van onze kleedkamer en die van 50.000 fans om zeep geholpen. Je verwacht een beter niveau bij de arbitrage. Dit is voor mij de slechtste beslissing die ik in mijn carrière van meer dan dertig jaar al heb gezien", aldus Clement.

Ook Union SG kwam niet verder dat de derde ronde van de Champions League-kwalificatie. Over twee duels werd van SK Slavia Praag verloren.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.