Antwerp in gesprek met Southampton voor transfer van Keita

'Antwerp ziet mogelijks middenvelder naar Southampton verhuizen'

13 augustus om 17:56

Antwerp heeft een bod van Southampton FC op hun middenvelder Mandela Keita afgewezen. Dat meldt voetbaljournalist Sacha Tavolieri op X. Antwerp zou nog steeds in gesprek zijn met de Britse club.

Southampton had een voorstel gedaan voor een lening met een verplichte optie tot aankoop van €12 miljoen. Hoewel Antwerp dit eerste bod heeft afgewezen, staan ze open voor verdere onderhandelingen. Zoals Tavolieri aangeeft: "Great Old werkt samen & staat open om vooruitgang te boeken met de transfer."

Keita lijkt een gewilde speler op de transfermarkt want niet alleen Southampton heeft interesse … Volgens Tavolieri zijn er ook andere clubs uit de Premier League die de jonge Rode Duivel in de gaten houden deze zomer. 

De komende dagen zullen cruciaal zijn voor de toekomst van Keita. Antwerp houdt de deur open voor verdere gesprekken, terwijl Southampton wellicht een verbeterd bod zal indienen. “Wait & see", zoals Tavolieri aangeeft.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.