De Cuyper tekent gloednieuwe overeenkomst bij Club Brugge

OFFICIEEL: De Cuyper tekent gloednieuwe overeenkomst bij Club Brugge

13 augustus om 12:07
Laatste update: 13 augustus om 13:19

Maxim De Cuyper (23) en Club Brugge gaan langer met elkaar in zee. Dit nieuws heeft Blauw-Zwart gedeeld via de officiële kanalen. De overeenkomst tussen Club Brugge en De Cuyper is verlengd tot de zomer van 2028.

Hiermee heeft Club Brugge het contract van De Cuyper met twee seizoenen verlengd. De Cuyper werd eerder in 2023 beloond met een contract tot 2026 nadat hij zich had getoond in een huurperiode bij KVC Westerlo. Sindsdien is De Cuyper een vaste waarde bij Club Brugge en werd hij ook uitgenodigd voor de Rode Duivels.

Club Brugge is zeer te spreken over de nieuwe verlenging met De Cuyper. ‘Sinds vorig seizoen is de 23-jarige verdediger een vaste waarde in de A-kern van Club Brugge. Het jeugdproduct is een sterkhouder op de linksachter met een titel en succesvolle Conference League-campagne tot gevolg.’ De Cuyper wist in 63 wedstrijden voor Club Brugge vijf doelpunten te maken en vijftien assists af te leveren.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.