Vermoedelijke elf Union: Dennis Eckert Ayensa in spitsenduo tegen SK Slavia Praag

Vermoedelijke elf Union: Eckert Ayensa weer in spitsenduo tegen SK Slavia Praag

13 augustus om 07:35
Laatste update: 13 augustus om 08:31

Voor Union SG staat er op dinsdagavond een kraker op het programma. Het team van Sébastien Pocognoli moet een 1-3 achterstand wegpoetsen tegen SK Slavia Praag in de derde ronde van de Champions League-kwalificatie. VoetbalPrimeur.be voorspelde met welke elf Union dat wil gaan doen. 

Union lijkt de aftrap te nemen met dezelfde basis als het heenduel tegen Slavia Praag. Dat betekent dat er ten opzichte van het verloren duel tegen KVC Westerlo wijzigingen zullen zijn.

Union start waarschijnlijk met een driemansverdediging bestaande uit Mac Allister, Machida en Leysen. Op het middenveld maken Khalaili, Ait El Hadj en Rasmussen naar verwachting plaats voor Sadiki, Puertas en Teklab. Ook in de aanval schakelt trainer Pocognoli mogelijk terug naar het koppel Rodriguez en Eckert Ayensa, wat betekent dat Fuseini niet in de basis zal starten.

Bij Union zijn Christian Burgess (voetblessure), Lazare Amani (lichte blessure) en Ross Sykes (voetblessure) niet van de partij.

Vermoedelijke opstelling Union SG: Moris; Mac Allister, Machida, Leysen; Castro-Montes, Vanhoutte, Sadiki, Puertas, Teklab; Rodriguez, Eckert

Vermoedelijke opstelling Slavia Praag: Kinsky; Prebsl, Ogbu, Zima; Masopust, Zafeiris, Dorley, Diouf; Schranz, Chory, Provod

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.