Jason van Duiven ex-PSV bij Lommel SK

OFFICIEEL: Lommel heeft nieuwe spits beet, van Duiven tekent voor vijf jaar

12 augustus om 11:39
Laatste update: 12 augustus om 11:49

Lommel SK heeft z'n nieuwste aanwinst beet! De kapitaalkrachtige City Group heeft Jason van Duiven los kunnen weken bij PSV. De 19-jarige spits wil het komend seizoen alvast het beste van zichzelf tonen in onze Belgische tweede klasse. 

Van Duiven heeft er duidelijk zin in, zo blijkt. "Ik ben heel blij om hier in Lommel te zijn. Deze club ademt ambitie en ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen", begint de 19-jarige spits op de website van de club. "Laten we samen die ambitie volgend weekend al proberen te versterken met een goed resultaat in Beveren."

Officieel werd het nog niet bevestigd, maar naar verluidt zou er een transferprijs van om en bij de 3 miljoen euro betaald zijn, zo meldde Marco Timmer eerder op X. Van Duiven tekent een contract van vijf jaar in Lommel.

Sportsdirecteur James McCarron is dan ook trots om de ex-PSV-spits in Lommel te hebben. "Jason brengt veel potentieel, hoge intensiteit en topscorersvermogen naar onze selectie", aldus McCarron. "De komende seizoenen kijken we ernaar uit om met hem aan zijn ontwikkeling te werken."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.