Marc Degryse heeft twijfels over het slagen van KAA Gent in Europees voetbal

Degryse heeft twijfels over het slagen van KAA Gent in Europees verband

12 augustus om 08:50
Laatste update: 12 augustus om 10:13

KAA Gent is in de race om zich te plaatsen voor de Conference League. Daarvoor moeten de Buffalo's donderdag eerst langs Silkeborg IF (heenduel 2-2). Marc Degryse ziet kansen, maar ook tekortkomingen bij Gent.

Over de hele linie heeft Degryse weinig hoop voor de Jupiler Pro League-clubs in Europa. 'Ik heb mijn grootste twijfels bij de slaagkansen van onze clubs deze week in het Europees voetbal', schreef Degryse in Het Laatste Nieuws.

Volgens Degryse heeft Gent een selectie die tekortschiet. 'Ook bij AA Gent plaats ik vraagtekens. 0 op 6 tegen Dender en Charleroi… Vrancken zoekt. Naar versterking, ongetwijfeld. Ik kan me niet voorstellen dat Sam Baro zijn trainer op 1 september achterlaat met deze selectie', pende de analist.

Toch ziet Degryse mogelijkheden voor het team van Wouter Vrancken. 'Gent heeft van de drie Belgische clubs die deze week in actie komen de beste uitgangspositie, een 2-2 tegen Silkeborg, maar het late verlies op Charleroi zal het vertrouwen geen goed doen', aldus Degryse.

Gent speelt de match tegen Silkeborg aanstaande donderdag om 20:30 uur in de Planet Group Arena.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.