'Laifis laat OHL links liggen en keert terug naar Cyprus'

'Laifis laat interesse OH Leuven links liggen en staat voor terugkeer naar Cyprus'

11 augustus om 22:32

Eén van de oudgedienden van de Jupiler Pro League staat op het punt om zijn biezen te pakken. Na acht jaar in ons land ligt er een terugkeer naar Cyprus in het verschiet voor Konstantinos Laifis. Interesse vanuit Leuven heeft hem niet kunnen overtuigen. 

APOEL is daar wél in geslaagd, meldt het Cypriotische 24Sports. Dat is een topclub op het eiland. Vorig seizoen kroonde APOEL zich nog tot kampioen van de lokale hoogste klasse. Daardoor komt de club dezer dagen uit in de voorrondes van de Champions League. Afgelopen woensdag deed het een slechte zaak door met 2-0 te verliezen bij Slovan Bratislava. 

Met Laifis zou APOEL de nodige ervaring aan boord halen. Niet alleen staan er acht jaar bij Standard Luik op zijn teller, ook als international kwam hij al 58 keer uit voor zijn land. OHL was daar ook wel door gecharmeerd, maar blijkbaar haalt Laifis zijn neus op voor die uitdaging. De linksvoetige verdediger is nu 31 en kreeg van Standard te horen dat hij moest uitkijken naar een nieuwe werkgever.