Simon Mignolet reageert na nederlaag Club Brugge op KRC Genk

Mignolet na zeperd in Genk: "Wat er daarna gebeurt, mag gewoon niet gebeuren”

11 augustus om 16:22
Laatste update: 11 augustus om 16:22

Simon Mignolet van Club Brugge reageerde na de tumultueuze nederlaag op KRC Genk voor de camera’s van DAZN. "Dit mag gewoon niet gebeuren", zei de doelman gefrustreerd.

Over de winnende treffer van Hrosovsky was de keeper duidelijk, die was absoluut niet houdbaar. "Hij heeft een goede trap, dat weet je, en hij trapt die vol de winkelhaak binnen", klonk het berustend.

De ervaren goalie was vooral gefrustreerd over het gemak waarmee Blauw-Zwart de tegenstander terug in de match had laten komen. "Op het moment dat je 2-0 voorstaat mag je die wedstrijd niet meer uit handen geven", stelt hij vast. "Tot dan klopt alles en dan moet je het uitspelen en wat er daarna gebeurt, dat mag gewoon niet gebeuren."

Mignolet wist wel waaraan het had gelegen in Genk: de ploeg was niet kalm genoeg gebleven. “Dat heeft te maken met gewoon rustig blijven en gewoon doen wat je moet dan als groep”, besloot hij zijn betoog.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.