Stengs persoonlijk akkoord met Charlotte FC

Romano meldt Stengs-nieuws: 'Ex-Antwerp-speler is persoonlijk rond met MLS-club'

11 augustus om 11:20

Calvin Stengs heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Charlotte FC, aldus Fabrizio Romano. De Telegraaf maakte zaterdagavond al bekend dat de Amerikaanse club acht miljoen euro wil betalen voor de ex-Royal Antwerp FC-speler, een bedrag waarmee zijn club Feyenoord akkoord gaat. 

De Telegraaf pakte zaterdag uit met het bericht over de verregaande interesse van Charlotte FC, dat acht miljoen euro wil betalen voor de Feyenoord-aanvaller. 

Romano bevestigt dit nieuws een kleine dag later, en voegt daaraan toe dat Stengs nu ook persoonlijk akkoord is met de club. Daar was volgens de Nederlandse krant zaterdagavond nog geen sprake van. Hij zou 'de knoop nog door moeten hakken', was te lezen. 

Stengs gaat in de Verenigde Staten nu waarschijnlijk een contract tekenen voor vier jaar. Er moeten nog wel enkele officiële zaken worden afgerond, maar Romano verwacht niet dat dat problemen gaat opleveren.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.