OFFICIEEL: Vormer en Vanhaezebrouck hebben nieuwe job beet bij DAZN

9 augustus om 19:15

Tijdens de transferperiode doen heel wat clubs zaken, maar ook bij DAZN heeft men enkele transfers afgerond. De rechtenhouder van de JPL heeft twee nieuwe pionnen in huis gehaald voor het komende seizoen.

Op de social media-kanalen kondigt DAZN namelijk aan dat ook Ruud Vormer en Hein Vanhaezebrouck voortaan actief zullen zijn voor de rechtenhouder van de JPL. De ex-speler van Club Brugge en ex-trainer van KAA Gent worden samen met onder meer Frank Boeckx, Glen De Boeck, Olivier Deschacht en Franky Van der Elst analist bij DAZN.

Daarmee zet Vormer ook zijn eerste stappen in de analistenwereld na zijn pensioen als voetballer. Hij besloot deze zomer om afscheid te nemen van het profvoetbal, maar lijkt dus wel actief te blijven in de Belgische voetbalwereld. Vanhaezebrouck was in het verleden ook al commentator en analist, een job die hij nu opnieuw oppikt bij DAZN.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.