OH Leuven hengelt naar Antef Tsoungui

'OH Leuven troeft ploeg Hoefkens af, doet Feyenoord-talent concrete aanbieding'

9 augustus om 16:42

Oud-Heverlee Leuven heeft zich gemengd in de strijd om Antef Tsoungui, meldt 1908.nl. De talentvolle centrale verdediger verlengde onlangs zijn contract bij Feyenoord tot medio 2026. Tsoungui staat ook in de belangstelling van NAC Breda, de ploeg van Carl Hoefkens, en Wycombe Wanderers.

Onze 21-jarige landgenoot heeft een verleden bij Lommel SK, maar trok al op jonge leeftijd naar Engeland. Vorig jaar ging hij transfervrij van Brighton & Hove Albion naar Rotterdam. Feyenoord stalde hem vorig seizoen bij tweedeklasser FC Dordrecht, waar hij dertig wedstrijden speelde. Tsoungui heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van onder andere OH Leuven, dat nu de meeste kans zou maken de verdediger vast te leggen.

OHL heeft Feyenoord al een concreet aanbod gedaan. Het nog niet duidelijk of het een tijdelijke of permanente overgang betreft. Hoefkens en zijn NAC lijken hierdoor dus achter het net te gaan vissen.

Tsoungui zat afgelopen zondag niet bij de wedstrijdselectie van Feyenoord-coach Brian Priske (ex-Antwerp) en weet dat hij voor een transfer staat. Welk bedrag Feyenoord voor hem zou verlangen is niet bekend.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.