OFFICIEEL: PSG haalt Pacho in huis, ook Antwerp profiteert mee

9 augustus om 13:17
Laatste update: 9 augustus om 13:44

PSG heeft beet en haalt Willian Pacho in huis. De verdediger komt over van Eintracht Frankfurt en daar profiteert ook Royal Antwerp FC van mee.

PSG kondigde de komst van Pacho aan via de officiële kanalen. De Ecuadoraanse verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot medio 2029. Hij werd naar verluidt voor zo'n veertig miljoen plus vijf miljoen euro aan bonussen aangetrokken en daar profiteert nu ook Antwerp van.

Zoals eerder al bekend raakte had Antwerp bij het vertrek van Pacho naar Frankfurt een doorverkooppercentage van vijftien procent bedongen. Door de transfer van de verdediger ontvangt Antwerp nu dan ook zo'n zes miljoen euro bovenop de negen miljoen euro die hij eerder al had opgeleverd.

"Ik ben bijzonder blij dat ik naar PSG mag verhuizen", gaf Pacho aan in een korte reactie. "Ik ben enorm vastberaden om hier veel trofeeën te winnen", aldus de verdediger.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.