Arnar Vidarsson over Hyun-Seok Hong bij KAA Gent

Vidarsson over Hong: "Willen hem heel graag houden, maar hij wil nog een stap zetten"

8 augustus om 14:04

De kans dat Hong Hyun-Seok nog vertrekt bij KAA Gent lijkt relatief groot. De middenvelder uit Zuid-Korea zou volgens sportief manager Arnar Vidarsson een stap hogerop willen zetten. De Buffalo's willen hem alleszins volgend jaar niet gratis laten vertekken, wanneer zijn contract afgelopen is. 

Hong zit in zijn laatste contractjaar en zou een nieuw avontuur willen aangaan. "Wij willen hem graag houden maar hij wil nog een stap zetten", begint Vidarsson bij Zonder7ever, de podcast van KAA Gent zelf. "De speler heeft het recht om te zeggen 'nee ik teken hier niet bij'."

Volgens Vidarsson bestaat er dan ook geen twijfel over dat KAA Gent meewerkt aan een transfer voor Hong. "Absoluut, want als we hem nog een jaar bij ons laten sjotten, dan wandelt hij gratis het huis uit binnen een jaar", gaat de sportief directeur verder. "Is dat dan een goede investering? Neen. Maar hij speelt nu wel bij ons. We zoeken samen met hem naar de beste oplossing."

Wat de nieuwe club van Hong zou kunnen worden is niet duidelijk. Eerder werd hij gelinkt aan een overstap naar het Duitse Werder Bremen

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.