Mulder vol ongeloof over Moris bij Union SG

Mulder vol ongeloof over Moris bij Union SG: “Zo ergerlijk, onbegrijpelijk”

7 augustus om 23:33

Jan Mulder ergerde zich flink aan Anthony Moris, de doelman van Union SG, na de nederlaag op bezoek bij Slavia Praag. De analist zag Moris de fout ingaan bij het derde doelpunt van de Tsjechen. Uiteindelijk verloor Union met 3-1 in Praag in de heenmatch van de derde voorronde van de Champions League.

Mulder uitte zich zeer kritisch over Moris bij Union na Slavia Praag. “Die keeper bij dat derde doelpunt, dat is zo ergerlijk. Door het midden, en zo slordig. ‘Ach ja, nog een doelpunt tegen.’ En dan krijgt hij later nog eens geel ook wegens allerlei nonsens. De discipline moet beter, te beginnen bij die doelman”, deelde Mulder via Het Laatste Nieuws.

Mulder was vol ongeloof over het optreden van Moris namens Union. “Dit is voor mij onbegrijpelijk. Elke week zie je het, de keeper die een bal door het centrum speelt. En elk weekend vallen er daardoor doelpunten. Snappen ze het dan niet? De trainer moet toch nu al tegen Moris hebben gezegd: ‘Dat was de allerlaatste keer dat je dat deed.’ Maar hij doet het zaterdag waarschijnlijk weer”, besloot Mulder.