Club Brugge wint van Deinze met Nusa, Skov Olsen en Onyedika

Club Brugge wint van Deinze met Nusa, Skov Olsen en Ordonez aan aftrap

7 augustus om 16:52
Laatste update: 8 augustus om 09:39

Club Brugge oefende woensdag met Deinze en wist met 3-2 te winnen. Hoofdtrainer Nicky Hayen koos ervoor om flink wat vaste waarden te laten starten. Ferran Jutgla, Andreas Skov Olsen, Antonio Nusa, Hugo Vetlesen en Joel Ordonez stonden aan de aftrap.

Club Brugge begon met de volgende opstelling aan de oefenmatch tegen Deinze. Jackers, Et-Taïbi, Ordóñez, Boyata, De Cuyper, Onyedika, Vetlesen, Vermant, Nusa, Jutglà, Skov Olsen. Club Brugge en Deinze troffen elkaar op de Belfius Basecamp van Blauw-Zwart.

Club Brugge had slechts vijf minuten nodig om via Jutgla op voorsprong te komen. De assist kwam van Maxim De Cuyper. De voorsprong duurde niet lang, na vijftien minuten spelen wist Burgos Deinze op gelijke hoogte te brengen.

Club Brugge kon nog voor de rust opnieuw op voorsprong komen. Nusa deed het voorbereidende werk en wist de Deense winger Skov Olsen te bereiken. Skov Olsen twijfelde niet en bracht Club Brugge na 25 minuten op voorsprong.

Club Brugge ging rusten met een nipte voorsprong tegen Deinze en startte de tweede helft met de volgende namen. Jackers, Et-Taïbi (60' - Yameogo), Ordóñez (60' Siquet), Boyata (75' - Mechele), De Cuyper (60' Skóras), Jashari, Nielsen, Jutglà (75' - Vanaken), Talbi, Vermant, Skov Olsen (60' - Zinckernagel)

In de tweede helft hadden de manschappen van hoofdtrainer Hayen niet lang nodig om de voorsprong te verdubbelen. Een hoekschop van De Cuyper werd doorgekopt door Ordonez. Op deze manier viel de 3-1 tegen Deinze.

In de 70e minuut bracht Deinze toch nog de spanning terug in de match. Mertens wist de aansluitingstreffer te maken en bracht Deinze terug naar 3-2. In de laatste vijftien minuten mochten Brandon Mechele en Hans Vanaken nog het veld betreden van Club Brugge.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.