‘Vermeeren (ex-Antwerp) moet plaatsmaken bij Atlético'

UPDATE: Exit Vermeeren? 'Atlético bereikt akkoord met Valencia over Guerra'

7 augustus om 11:20
Laatste update: 7 augustus om 11:20

Arthur Vermeeren, het voormalige goudhaantje van Royal Antwerp FC, is op weg naar Valencia. Een huurperiode kan Vermeeren meer uitzicht geven op speeltijd. Atlético Madrid is van plan de Rode Duivel te verhuren aan Valencia voor het aankomende La Liga-seizoen.

De verhuur van Vermeeren van Atlético naar Valencia wordt binnenkort afgerond. Het is de bedoeling dat Vermeeren plek gaat vrijmaken binnen de selectie van Atlético. De verhuur van Vermeeren moet de komst van Javi Guerra vergemakkelijken.

De 19-jarige Vermeeren maakte in de winterse mercato van het afgelopen seizoen de overstap van Antwerp naar Atlético. The Great Old ontving een transfersom van 18 miljoen euro. Vermeeren ging mee met de Rode Duivels naar het EK 2024, maar kon tot nu toe amper op speeltijd rekenen bij Atlético.

UPDATE: Volgens transferjournalist Ekrem Konur heeft Atlético Madrid een akkoord bereikt met Valencia over Javi Guerra. De Madrilenen zouden zo'n 25 miljoen euro betalen voor de Spaanse middenvelder. Guerra trainde niet meer mee bij Valencia en moet enkel nog tot een persoonlijk akkoord komen. 

Met de komst van Guerra en Conor Gallagher die op weg lijkt, lijkt de kans nu nog groter dat Vermeeren aan Valencia zal worden uitgeleend. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.