'Anderlecht-fans zijn kenners, resultaten verhullen voetballende problemen'

'Anderlecht-fans weten dat huidige resultaten de voetbalproblemen verbergen'

6 augustus om 07:15
Laatste update: 6 augustus om 07:23

RSC Anderlecht doet het qua resultaten uitstekend. Het team van Brian Riemer pakte zes van de zes te behalen punten. Toch de manier waarop paars-wit dat deed een beetje bij Olivier Deschacht en Philippe Albert.

De voormalig Anderlecht-verdediger Olivier Deschacht kijkt naar het mislopen van de Jupiler Pro League-titel van vorig seizoen. 'Die gemiste titelkans van vorig seizoen ligt nog altijd op de maag. Winnen op de voorlaatste speeldag tegen Club Brugge en de titel was binnen. En dan zo afwachtend spelen, zonder de minste druk. Zo heeft Anderlecht de latere kampioen vertrouwen gegeven en zelf de titel gemist', stelde Deschacht volgens Het Nieuwsblad.

Philippe Albert sluit daarbij aan. 'Ik heb niets tegen Brian Riemer, maar op belangrijke matchen maakt hij toch iets te vaak verkeerde keuzes. Ze weten dat de huidige resultaten de voetballende problemen verbergen', aldus Albert.

Anderlecht speelt aankomende zaterdag een Jupiler Pro League-duel tegen OH Leuven in het Lotto Park.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.