NAC maakt komst van Paula via rugnummerlijst bekend

Club Hoefkens blundert nog eens, maakt op klungelige wijze nieuwe aanwinst bekend

5 augustus om 21:44
Laatste update: 5 augustus om 21:44

NAC Breda, de club die op het laatste moment de transfer van Aimé Omgba naar KAA Gent afblies, heeft zich alweer op een ongelukkige manier in het nieuws gezet. De Nederlanders maakten namelijk op een wel heel aparte manier de komst van een nieuwe speler bekend. 

NAC stuurde maandag de rugnummers voor het komende seizoen uit en daar stond plots de twintigjarige aanvallende middenvelder Raul Paula van VfB Stuttgart tussen, zonder dat er een officiële aankondiging was geweest. Oplettende kijkers zagen Paula er met rugnummer elf tussen staan. De club van coach Carl Hoefkens had de fout al snel door en verwijderde de regel met het rugnummer elf weer van de website. 

Paula is voor Hoefkens een van vele zomeraankopen die de ploeg zijn komen versterken voor het nieuwe seizoen. Eerder kwamen Daniel Bielica, Max Balard, Enes Mahmutovic, Leo Greiml en Kacper Kostorz al naar Breda.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.