Opnieuw Schotten voor Cercle Brugge in Play-Offs Europa League

Mogelijke opnieuw Schotten voor Cercle Brugge in Play-Offs Europa League

5 augustus om 09:44

Cercle Brugge wist in het afgelopen Jupiler Pro League seizoen vierde te worden en wist de tweede voorronde van de Europa League te winnen. Nu mag groen-zwart zich gaan tonen in de derde voorronde van de Europa League tegen Molde FK. Maar wie wordt de tegenstander van Cercle Brugge in een eventuele Play-Off ronde van de Europa League?

Wanneer Cercle Brugge de derde voorronde weet te winnen van de Europa League dan mag het zich gaan opmaken voor de Play-Off ronde van de Europa League. Als dit tweeluik wordt gewonnen dan wacht de groepsfase van de Europa League. Bij een nederlaag wacht de Play-Off ronde voor de groepsfase van de Conference League.

Mogelijke tegenstanders voor Cercle Brugge in Play-Offs
Cercle Brugge is voor de loting ingedeeld in Groep 3 van de loting. Er is tot nu toe een mogelijke tegenstander bekend en dat is het Schotse Heart of Midlothian. Daarnaast wordt het mogelijk de winnaar tussen Trabzonspor (TUR) en Rapid Wien (OOS), de winnaar tussen Rijeka (KRO) en Elfsborg (ZWE), of de winnaar tussen Partizan (SER) en Lugano (ZWI).

De wedstrijden van de Play-Off ronde van de Europa League vinden plaats op 22 augustus 2024 en 29 augustus 2024.