Misnoegde KRC Genk-fans vragen na verlies tegen OHL om uitleg aan eigen spelers

4 augustus om 10:00

We zitten amper aan speeldag 2 van het nieuwe seizoen, maar de fans van KRC Genk zijn nu al niet tevredpen. En dat maakten ze ook duidelijk na het verlies tegen Oud-Heverlee Leuven (3-1).

Genk was de grote favoriet om de overwinning te boeken tegen OHL, maar dat pakte anders uit. Het kende een moeilijke avond en ging met 3-1 onderuit. Achteraf moesten de spelers het ook ontgelden en werd er door de meegereisde supporters nu al om uitleg gevraagd.

Onder mee Zeqiri, Penders, Kayembe en aanvoerder Sadick gingen in gesprek met de misnoegde fans, die het gebaar uiteindelijk wel konden appreciëren. Na het korte gesprek volgde er een aanmoedigend applaus, al is het wel duidelijk dat men komend weekend tegen Club Brugge een beter Genk verwacht.

"Het was een offday", gaf Jarne Steuckers achteraf aan tegenover Sporza. "We verloren ieder duel in de eerste helft, we kwamen overal te laat. Ik weet niet waar het aan ligt. Misschien zijn de automatismen in de groep nog niet helemaal klaar, al werken we er wel volop aan. We waren niet scherp genoeg", klonk het.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.