RSC Anderlecht feliciteert Remco Evenepoel

RSC Anderlecht feliciteert ex-speler Evenepoel na magistrale zege: "Iconisch"

3 augustus om 18:07
Laatste update: 3 augustus om 18:07

Remco Evenepoel won zaterdag op magistrale wijze zijn tweede gouden medaille op de Olympische Spelen van Parijs. Zijn ex-ploeg RSC Anderlecht was er snel bij om Evenepoel met zijn triomf te eren. "Iconisch", postte de club op X.

Een iconisch beeld was het inderdaad: een juichende Evenepoel die met zijn armen omhoog achter zijn fiets ging staan op de eindstreep, met op de achtergrond de Eiffeltoren.

Anderlecht postte de foto gelijk na de overwinning van de ex-speler van paars-wit. Evenepoel speelde in de jeugd van Anderlecht. Daar ging het eerst erg goed met de jonge voetballer: hij speelde zijn eerste twee seizoenen in de jeugd nagenoeg alle matchen en werd ook geselecteerd voor jeugdelftallen van de Rode Duivels

Op z’n 17de koos hij dus voor het wielrennen, maar Anderlecht is nog altijd fier op de voormalig speler. Toen Evenepoel vorige week goud won op de tijdrit feliciteerde de club hem ook al.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.