Hugo Siquet: ''Denk dat Anderlecht wel weet dat het hopeloos is'

Club Brugge-verdediger Siquet: ''Denk dat Anderlecht wel weet dat het hopeloos is''

3 augustus om 08:50
Laatste update: 3 augustus om 08:56

Hugo Siquet maakte een pikante transfer naar Club Brugge. De voormalig huurling van Cercle Brugge had ook contact met Brian Riemer en RSC Anderlecht. Toch koos Siquet voor Blauw-Zwart.

Tekenen bij paars-wit zag de verdediger niet zitten. ''Ik heb een goede relatie met monsieur Riemer, maar het blijft ingewikkeld om bij Anderlecht te tekenen. Zelfs als ik geen verleden bij Standard had, zou ik er deze zomer niet tekenen'', vertelde Siquet aan Het Nieuwsblad.

Siquet wist naar welke club hij wilde. ''Ik heb trouwens zelfs niet over het financiële gesproken met Anderlecht. Ze hadden snel door dat ik niet chaud was om naar daar te gaan. Club Brugge was op alle vlakken een betere keuze'', zei Siquet.

Van een transfer naar paars-wit gaat het niet meer komen. ''Er waren al kansen genoeg, dus het was al lang gebeurd als ik wilde. Ik denk dat ze intussen beseffen dat het hopeloos is'', aldus Siquet.

Siquet maakte tijdens de eerste Jupiler Pro League-wedstrijd van dit seizoen tegen KV Mechelen zijn eerste minuten voor Club Brugge.