Sardella over contractverlenging bij RSC Anderlecht

Sardella over verlenging bij Anderlecht: “Naam werd gescandeerd in het stadion”

1 augustus om 22:36
Laatste update: 1 augustus om 23:26

Killian Sardella, de rechtsachter van RSC Anderlecht, heeft zijn contract verlangd bij paars-wit. De 22-jarige Sardella vertelt dat hij heel erg blij en trots is om te kunnen verlengen bij de club waar hij zijn opleiding genoot.

Sardella vertelt over het afgelopen seizoen in de Jupiler Pro League met Anderlecht. “Er zijn heel wat momenten geweest vorig seizoen die me dat extra zetje hebben gegeven om bij RSC Anderlecht te blijven. De vreugde die ik voelde bij mijn eerste goal, maar ook mijn terugkeer van blessure waarbij mijn naam gescandeerd werd in heel het stadion”, deelt Sardella via de officiële kanalen van Anderlecht.

Sardella sluit af door de band tussen hem, Anderlecht en de supporters. “Allemaal momenten die mijn band met de club en de supporters nog sterker hebben aangehaald. Ik voel dat ik nog meer terug te geven heb aan de club, dus ik ben heel erg blij en trots om hier te kunnen verlengen”, besluit Sardella.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

Lees meer over:

Deel via