Vidarsson (KAA Gent): "Afgesproken dat hij voorlopig niet in actie komt"

1 augustus om 09:44

KAA Gent beleeft een drukke transferzomer. Gudjohnsen, Dean en Delorge kwamen al naar de Buffalo's, maar Arnar Vidarsson wil graag alle opties openhouden.

"We zijn best tevreden over wat er al is gerealiseerd, maar natuurlijk is het niet ondenkbaar dat er nog spelers vertrekken", benadrukt Vidarsson bij Het Nieuwsblad. "Maar ook daar geldt: als er iemand de club verlaat, houden we in principe al zijn vervanger achter de hand. Of we nog hopen op Omgba? Voorlopig geven we geen commentaar op dat dossier."

Met Hong, Torunarigha als Samoise zijn er ook drie sleutelspelers aan hun laatste jaar bezig. Vooral Torunarigha denkt aan een transfer. "Aan Hong en Samoise hoef je echt niet te vragen of ze willen spelen. Jordan (Torunarigha, red.) is ook heel positief in zijn houding, maar hij heeft het wat moeilijker om zich te focussen. Daarom spraken we af dat hij voorlopig niet in actie komt."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.