Slechte generale voor Feyenoord: ook AS Monaco te sterk in oefenduel

Feyenoord ziet Ilenikhena bij debuut voor AS Monaco meteen scoren

31 juli om 21:59

George Ilenikhena heeft bij zijn debuut voor AS Monaco meteen indruk weten maken. In het oefenduel tegen het Feyenoord van Brian Priske, eveneens ex-Royal Antwerp FC, hielp hij met een doelpunt aan de 1-3 overwinning.

In de verdediging van Priske was er bij Feyenoord onder meer ruimte voor de jonge Belg Antef Tsoungui, terwijl voorin Ayase Ueda (ex-Cercle) een basisplek kreeg. Bij AS Monaco begon Ilenikhena aan de partij.

Halverwege de eerste helft kwamen de Fransen op voorsprong via George Ilenikhena, maar nog voor rust werd de stand gelijk getrokken door Ivanusec. De Kroaat rondde van dichtbij af op aangeven van aanvoerder Geertruida, die na 45 minuten achterbleef in de kleedkamer.

Guillermo Maripán maakte er kort na de onderbreking 1-2 van. Mohammed Salisu zette na 67 minuten spelen de 1-3 op het scorebord en zo ook de eindstand.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.