'KRC Genk strijdt met Villarreal voor dure Salt Lake City-uitblinker Andrés Gomez'

4 augustus om 11:30

KRC Genk trok de voorbije jaren al verschillende Zuid-Amerikaanse spelers aan, die uiteindelijk ook doorbraken bij de club. De Limburgers hebben de smaak ook te pakken en willen nu uitpakken met de komst van Carlos Andrés Gomez.

Dat valt te lezen bij het Spaanse Relevo. Andrés Gomez is een 21-jarige flankaanvaller die in de Major League Soccer momenteel uitkomt voor Salt Lake City. Daar is hij één van de grote uitblinkers en was hij in 23 duels goed voor dertien doelpunten en zeven assists. Nu lonkt een volgende stap voor de Colombiaan.

De Spaanse bron geeft namelijk aan dat Genk hem in huis wil halen, maar dat er ook flink wat concurrentie is voor zijn handtekening. Ook Villarreal, Osasuna, Sporting Braga en Leganés worden genoemd als potentiële bestemming voor Andrés Gomez.

Daarnaast zou de Colombiaan, die bij Salt Lake City nog een contract tot 31 december 2027 heeft, geen goedkope pion worden. Hij heeft een marktwaarde van zo'n vijf miljoen euro en bij de Amerikaanse club is men niet van plan om Andrés Gomez zomaar te laten gaan.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.