AS Monaco-directeur Thiago Scuro reageert op komst Ilenikhena

Monaco-CEO over Ilenikhena: "Zijn vooruitgang afgelopen twee jaar gevolgd"

30 juli om 21:39
Laatste update: 30 juli om 21:39

AS Monaco is bij het aantrekken van George Ilenikhena niet over één nacht ijs gegaan. De Monegasken volgden de jonge spits al langere tijd. Dat vertelde de CEO van de club, Thiago Scuro, dinsdag tijdens een persbabbel.

"Elke speler die door AS Monaco het hof wordt gemaakt is onderwerp van een lang proces van onze kant voordat hij het punt van ondertekening bereikt", liet de directeur tijdens de persconferentie weten.

In het geval van Ilenikhena betekende het dat de club uit de Ligue 1 hem al een tijd in het oog hield. "We hebben de vooruitgang van George de afgelopen twee jaar gevolgd", vertelt Scuro, "zowel in de Ligue 2 in Frankrijk als vorig jaar op het eerste gezicht in België."

De Braziliaanse bestuurder is dan ook in zijn nopjes met Ilenikhena’s overgang van Royal Antwerp FC naar de club uit het prinsdom. "Wij zijn dan ook erg blij dat hij voor AS Monaco heeft gekozen om zijn ontwikkeling voort te zetten. Hij heeft een hele goede mentaliteit en vooral een grote ambitie, net als wij."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.