Antwerp coach Jonas De Roeck reageert op vertrek George Ilenikhena

De Roeck: "Verkoop Ilenikhena zorgde voor hoera-gevoel"

27 juli om 16:10
Laatste update: 27 juli om 16:10

Bij Royal Antwerp FC verkeren ze na verkoop van George Ilenikhena in een jubelstemming. De jonge aanvaller werd voor bijna twintig miljoen overgenomen door AS Monaco en dat is goed voor de Antwerpse clubkas. "Een win-win", weet trainer Jonas De Roeck.

Tijdens de persconferentie voor de match op Charleroi van zondag beantwoordde De Roeck vragen over de transfer van Ilenikhena. "Het was een win-win voor iedereen", stelde de coach vast. "We mogen tevreden zijn dat hij zo een stap vooruit kan zetten. Dat is een teken dat de club goed met hem heeft gewerkt."

Alleen voor Arthur Vermeeren werd door Atlético Madrid nog iets meer betaald, en dus betekende de deal voor Antwerp bijna een recordtransfer. "Dat is een hoera-gevoel voor de club. Hij werd één jaar geleden op jonge leeftijd gehaald, is hier gegroeid en kan nu een stap zetten naar een mooie club in het Europees voetbal", zei De Roeck.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.