'Geen KAA Gent, maar RSC Anderlecht heeft Omgba nog in het vizier'

29 juli om 22:34

De transfersoap van Aimé Omga kent nog gen einde. NAC Breda lijkt zijn transfer naar KAA Gent helemaal van de baan te hebben geschoven, al blijft een vertrek van de middenvelder naar ons land wel nog steeds een optie. Maar dan niet naar de Buffalo's.

Omgba leek lange tijd op weg naar KAA Gent, maar na medische testen kwam er een pobleem aan het licht dat met een operatie wel verholpen kon worden. Gent wilde de transferprijs echter wat drukken, waarop NAC meteen besloot om de onderhandelingen helemaal te stoppen.

De middenvelder aast echter op een transfer en dat blijft volgens Het Nieuwsblad tot de opties behoren. Niet naar KAA Gent, wel naar... RSC Anderlecht. De Brusselaars toonden afgelopen winter al interesse, maar tot een transfer kwam het toen niet. Het dagblad geeft echter aan dat paars-wit hem nog steeds op het lijstje heeft staan.

Bij Anderlecht zoekt men al even naar een nieuwe middenvelder en werden onder meer Dennis Praet en Christan Eriksen genoemd. Zij lijken echter niet naar Anderlecht te verhuizen, waardoor Omgba toch een optie blijft voor paars-wit.