Van Helden (STVV) baalt na nederlaag: "Werkelijk niets gaven we weg"

28 juli om 11:29

STVV heeft in extremis verloren van Anderlecht. Rein Van Helden was na die partij bijzonder ontgoocheld door dat verlies.

"Werkelijk niets gaven we weg", reageert Van Helden bij Het Belang Van Limburg. "Alleen waren we even verrast door die inworp op het einde. Die werd tien, vijftien meter lager gegooid dan waar de bal uitging. Kan eigenlijk niet, maar wij hadden ook slimmer en alert moeten zijn. Doodzonde nadat we zo weinig in de problemen kwamen."

Zelf creëerde STVV ook weinig. "Natuurlijk moet het aan de bal nog beter. Maar met deze kern was dit het maximale dat we konden brengen. We waren zelf ook verrast dat de coach niet voor Ito koos, omdat hij voor creativiteit kan zorgen. Maar het is ook begrijpelijk dat de coach voor deze match echt een blok prefereerde. Na een lange voorbereiding is dit een zware dobber, maar we kunnen hier wel op bouwen. Ik blijf vooral trots op onze groep."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.