Tissoudali neemt afscheid van KAA Gent via sociale media

Tissoudali bedankt fans op Instagram: "Enorm dankbaar hier te hebben gespeeld"

27 juli om 23:15

Donderdag na de match van KAA Gent tegen Vikingur zwaaiden de fans en zijn medespelers Tarik Tissoudali al uit, zaterdag heeft de aanvaller ook via sociale media afscheid genomen van de Buffalo’s. De Marokkaan aanvaller reisde inmiddels naar Griekenland om te gaan tekenen bij PAOK Saloniki.

In het bericht op Instagram spreekt Tissoudali zijn waardering uit voor KAA Gent en haar fans. "Het is moeilijk onder woorden te brengen hoeveel mijn jaren op Gent voor mij hebben betekend. Ik ben enorm dankbaar dat ik voor deze club heb gespeeld en deel heb uitgemaakt van zo'n geweldige gemeenschap", is er in het bericht te lezen.

De inmiddels 31-jarige Tissoudali kwam in 2021 van Beerschot naar Gent en speelde er in totaal 135 duels. Daarin scoorde de aanvaller 56 keer en gaf hij 28 assists. "Ik ben voor altijd een BUFFALO. Ik hou van jullie allemaal", besluit hij op Instagram.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tarik Tissoudali (@tissoudali14)

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.