'Onyedika kan naar Saudi-Arabië verhuizen', Club Brugge-ster praat over interesse

27 juli om 17:01

Club Brugge zag deze zomer al Igor Thiago vertrekken en kan ook nog afscheid nemen van Raphael Onyedika. Een stap hogerop lonkt voor de Nigeriaan, die ook kan rekenen op interesse uit Saudi-Arabië.

Onder meer Crystal Palace, Leicester City, Everton en zelfs FC Barcelona werden al genoemd als potentiële bestemmingen voor Onyedika, terwijl het bij SportsBoom klinkt dat ook Saudi-Arabië lonkt voor de Nigeriaan. Eén ploeg zou alvast bereid zijn om de vraagprijs van Club Brugge, zo'n twintig miljoen euro, te betalen voor Onyedika.

Bij datzelfde Sportsboom gaf Onyedika echter aan dat Saudi-Arabië niet meteen in zijn plannen ligt. "Ik ben er niet zo zeker van of dat de juiste bestemming is voor mijn carrière", aldus de middenvelder.

Vertrek bij Club Brugge
Een transfer lonkt voor de middenvelder, al sluit hij ook niet uit dat een langer verblijf bij Club Brugge mogelijk is. "Ik heb hier nog een contract tot 2027 en dat wil ik ook respecteren. Het project van Club Brugge is enorm, waar iedere voetballer wild van zou worden", klinkt het.

Al geeft Onyedika ook aan dat de Premier League een absolute droom is voor hem. "Dat is een competitie waar je als voetballer geen nee tegen kan zeggen. Maar momenteel wil ik me vooral concentreren op het voetbal, mijn makelaar zal uiteindelijk moeten beslissen wat het beste is voor alle partijen", besluit Onyedika.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.