Ederson woedend na berichtgeving over vertrekwens:

Ederson woedend na berichtgeving over vertrekwens: "Het verhaal klopt niet"

27 juli om 15:37

Ederson is niet blij met berichtgevingen van het doorgaans goed ingevoerde The Athletic. De nieuwswebsite gaf eerder aan dat de doelman van Manchester City een vertrekwens heeft, maar volgens de Braziliaan klopt daar niets van. 

Ederson laat via Instagram van zich horen. De doelman zou net als ploeggenoot Kevin De Bruyne openstaan voor een transfer naar Saoedi-Arabië, maar de sluitpost spreekt dat tegen. "Ik wil duidelijk maken dat het verhaal niet klopt. Ik blijf gefocust op de voorbereiding van het nieuwe seizoen", aldus Ederson. 

De doelman won de laatste vier landstitels op rij met City en dat kwam nog niet eerder voor in de Premier League. Ederson verruilde Benfica in 2017 voor City en daarvoor betaalde de ploeg van Pep Guardiola 40 miljoen euro. Ederson is al jarenlang de vaste nummer één onder de lat en speelde al 250 wedstrijden in de Premier League. Enkele blessures zorgden er wel voor dat de nodige wedstrijden werden gemist. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.