Hugo Vetlesen na Club Brugge 1-1 KV Mechelen

Vetlesen na gelijkspel tegen KV Mechelen: "We verdienden ook meer"

27 juli om 11:04

 Club Brugge kwam op de openingsspeeldag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen het KV Mechelen van Besnik Hasi. Na de match was middenvelder Hugo Vetlesen allesbehalve tevreden met het resultaat. 

Volgens de Noorse middenvelder kreeg Club Brugge niet wat het verdiende. "Er zat meer in en we verdienden ook meer", aldus Vetlesen op de website van Club. "De bezoekende doelman speelde vanavond een dijk van een wedstrijd en bovendien hadden we ook de nodige pech bij de afwerking, zoals bij de kopbal van Nilsson helemaal op het einde."

Toch wil Vetlesen vooral de hand in eigen boezem steken. "Dit is echter geen excuus want bij momenten brachten we voetballend te weinig om Mechelen echt uit verband te spelen", zei Vetlesen na afloop. De Noor gaf ook te kennen dat KV Mechelen verdedigend sterk stond. "daardoor hadden we al te vaak moeite met de tweede bal."

In tegenstelling tot de play-offs vorig seizoen pakte Club Brugge z'n momenten nu nét niet. Volgens Vetlesen zijn de situaties echter niet helemaal te vergelijken. "Dat was vorig seizoen en dit was het begin van een nieuw seizoen", gaf Vetlesen te kennen. "Bovendien zitten we met een aantal spelers die pas terug zijn en met nieuwe jongens die nog volledig moeten ingepast worden."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.