Riemer verwacht topseizoen van één Anderlecht-pion: "Dit kan zijn seizoen worden"

26 juli om 19:31

RSC Anderlecht kon afgelopen seizoen verrassen op de transfermarkt en trok de Deen Kasper Dolberg aan. De spits had ook de nodige adelbrieven en begon sterk aan het seizoen, maar kende uiteindelijk een moeilijk seizoenseinde. Bij paars-wit verwacht men deze campagne heel veel van de spits.

Coach Brian Riemer zag ook hoe Dolberg een seizoen met ups en downs kende, maar blijft geloven in zijn landgenoot. "Vorig seizoen kwam Kasper hier toe na één van de donkerste periodes in zijn carrière. Hij had moeilijke jaren gekend bij Nice, hij had fysieke en medische problemen", geeft hij aan in Het Nieuwsblad.

Alles "kapot spelen" deed Dolberg dus uiteindelijk niet, al kwam hij toch tot vijftien doelpunten. Riemer gelooft dat hij er deze campagne nog een pak meer kan maken. "Dit seizoen kan het seizoen van Dolberg worden. Hij is heel hongerig om iedereen - ook zichzelf - te bewijzen tot wat hij in staat is", klinkt het.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.