"KVC Westerlo kan nog serieus cashen en twee belangrijke pionnen zien vertrekken'

27 juli om 17:30

KVC Westerlo kende voorlopig een vrij rustige zomertransferperiode en zag weinig belangrijke pionnen vertrekken. Daar kan binnenkort echter nog verandering in gaan komen.

Bij Het Laatste Nieuws weet men namelijk dat twee sterkhouders deze zomer de club kunnen verlaten. Meer bepaald Bryan Reynolds en Nicolas Madsen kunnen rekenen op flink wat interesse en zetten mogelijk een nieuwe stap.

De 24-jarige Madsen werd in de zomer van 2022 door KVC Westerlo overgenomen van FC Midtjylland en werd bij de Kemphanen één van de belangrijke pionnen op het middenveld. Het voorbije seizoen was hij in 27 partijen goed voor twaalf doelpunten, wat hem nu een mooie stap kan opleveren.

Reynolds was in de zomer van 2023 een dure investering en had maar liefst 3,5 miljoen euro gekost. Hij kan op 23-jarige leeftijd nu echter een stap hogerop zetten en Westerlo ook nog heel wat miljoenen euro's gaan opleveren.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.