Gerucht: 'Standard bereikt akkoord met Sporting CP over Genk-beul Alexandropoulos'

26 juli om 17:30

Bij Standard zijn de versterkingen voorlopig veelal gratis of bijzonder goedkoop. Het haalde al meerdere pionnen op die manier in huis en is nog niet klaar. Ook Sotiris Alexandropoulos is op komst.

Dat beweert althans geruchtenmaker Sacha Tavolieri op X. Alexandropoulos is een 22-jarige Griekse middenvelder die momenteel onder contract staat bij Sporting Lissabon. Daar moet hij echter niet hopen op speelminuten en mag hij – tijdelijk – vertrekken.

Standard heeft daar gebruik van gemaakt om de middenvelder op uitleenbasis in huis te halen. Bij de Rouches moet Alexandropoulos op het middenveld voor extra concurrentie gaan zorgen.

De negenvoudig Grieks international was het voorbije seizoen nog op uitleenbasis actief voor Olympiakos, waarmee hij de Conference League won en KRC Genk afgelopen zomer met één doelpunt in het 1-1 gelijkspel ook uitschakelde voor de Europa League. Hij kwam uiteindelijk 31 keer uit voor de club en was daarin goed voor drie doelpunten.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.