Zorgen over RSC Anderlecht: "Ook de spelers gaven toe dat het beter moest"

26 juli om 20:44

RSC Anderlecht begint met heel wat vraagtekens aan het nieuwe seizoen en wil deze campagne weer vol voor de titel gaan. De versterkingen blijven voorlopig, op één pion, echter uit en ook binnen de club lijkt men toch met enige twijfels te zitten.

"Vandaag moeten we vaststellen dat het huiswerk weer niet af is", geeft Radio Radzinski-stem Pieter Coppens aan bij BRUZZ. Ook Sporza-journalist en Anderlecht-watcher Olivier De Wilde is nog niet overtuigd. “Het is alarmfase rood, al denk ik dat de fans ook wel weten dat ze geduld moeten koesteren. Anderlecht is geen marktleider meer", klinkt het.

Volgens diezelfde De Wilde zijn er ook binnen de club nog twijfels over de kwaliteit van de huidige kern. "Sommige spelers gaven na afloop van de partij tegen VfL Wolfsburg zelf aan mij toe dat het nog veel beter moest. Niet alleen het spel, maar ook de kerndiepte", aldus De Wilde.

Anderlecht heeft wel enkele sterke pionnen rondlopen, maar volgens De Wilde moet het toch een pak beter. ""Je merkte ook hoe het team te afhankelijk van de inbreng van Anders Dreyer en Kasper Dolberg is", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.