Kums vraagt nog om versterking bij KAA Gent: "Vergeleken met vorig jaar"

26 juli om 20:00

KAA Gent haalde het donderdagavond van Vikingur en won uiteindelijk met 3-1 van de ploeg uit de Faeröer. Daarin was ook Sven Kums belangrijk met een doelpunt, maar hij zag ook hoe zijn ploeg het moeilijk had om tot scoren te komen.

De Buffalo's hadden meer dan genoeg overwicht, maar het leer ook in doel krijgen bleek toch niet makkelijk. Voor Kums is het dan ook duidelijk dat men bij Gent de komende weken nog op zoek moet gaan naar aanvallende versterking, zeker nu ook Tarik Tissoudali zal vertrekken.

"In vergelijking met begin vorig seizoen zijn we heel wat offensieve weelde verloren", geeft Kums aan in Het Nieuwsblad. "Dus ik hoop dat er nog wat bijkomt. Mijn doelpuntje was belangrijk, maar het gebeurt wel niet vaak dat het me lukt", lacht hij nog.

Voorlopig haalde Gent met Andri Gudjohnsen en Max Dean al twee nieuwe aanvallende pionnen, al lijkt Kums er dus toch nog wat extra bij te willen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.