Opvallende transfer: Virton haalt broer van Pogba naar Belgische competitie

Opvallende transfer: Virton haalt broer van Pogba naar Belgische competitie

26 juli om 09:43

Florentin Pogba, de broer van de beroemde Paul Pogba, heeft verrassend genoeg een contract getekend bij de Belgische club Virton. Terwijl Paul Pogba momenteel een schorsing uitzit vanwege doping, blijft Florentin dus actief op het voetbalveld. 

Virton kondigde met trots de komst van de 33-jarige centrale verdediger aan via hun officiële kanalen. Florentin Pogba brengt een hoop aan ervaring mee naar Virton. Zijn carrière begon bij CS Sedan en leidde hem naar clubs zoals Saint-Etienne, Genclerbirligi in Turkije, Atlanta United in de Verenigde Staten, FC Sochaux en ATK Mohun Bagan in India. 

Florentin Pogba werkte reeds 141 wedstrijden af in de Franse tweede klasse. Hij kon daarin zeven keer scoren en gaf ook zes assists. Ook in de Ligue 1 heeft de verdediger ervaring opgedaan. Daar staat de teller op 66 wedstrijden. Virton hoopt dat deze ervaring een waardevolle aanwinst zal zijn voor het team.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.