VfL Wolfsburg-pion Bornauw laat zich uit over mogelijke terugkeer naar RSC Anderlecht

26 juli om 21:27

RSC Anderlecht speelde afgelopen weekend nog een galamatch tegen VfL Wolfsburg en nam het daarin op tegen Sebastiaan Bornauw. De verdediger is nog steeds een grote fan van zijn ex-ploeg, maar een paars-wit shirt opnieuw aantrekken zit er nog niet snel in.

In het verleden keerde Vincent Kompany al terug en ook Romelu Lukaku gaf al aan zeker te zullen terugkeren naar Anderlecht. Voor de inmiddels 25-jarige Bornauw is dat echter verre toekomstmuziek. Een terugkeer naar paars-wit zit er voor hem nog lang niet in.

"Ik ben nog niet bezig met een terugkeer en heb vooral nog goesting in een mooie carrière in het buitenland", zegt hij in Het Belang van Limburg. "Al zal ik Anderlecht altijd dankbaar blijven. Wie weet ga ik ooit voor een functie binnen de jeugdopleiding van RSCA. Dat zou me nog liggen", aldus de verdediger.

Bornauw vertrok in de zomer van 2019 bij Anderlecht en ging aan de slag bij 1. FC Köln, waar hij zich in de kijker speelde van VfL Wolfsburg. Voor die club komt hij sinds de zomer van 2021 uit.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.